Friday, November 10

Update

The brighter half of visitors may have noticed that one of my blogs has been deleted. Soon enough another blog will be removed too, but before I do so I'll add data that I insist on sharing with planet earth to this here blog.

Now I only have to wait for the idiot who against my will made this blog accesable via planet Ugent to apologise, and I'll be 100% happy again.

9 comments:

Anonymous said...

Could luck getting that guy to apologise, he actually thinks it's a privilege to be listed on planet-ugent. Maybe you should post a picture of tubgirl, that might chance his mind. Or at least piss off the planet-ugent visitors.

Anonymous said...

Hey,

Ik heb je blog toegevoegd aan Planet UGent na een tip van een vriend dat jij ook een UGent-er bent en jouw blog daar niet zou misstaan. Mijn excuses als ik je dat niet op voorhand gevraagd heb, indien je er problemen mee hebt, verwijder ik die wel terug.

Tot nu toe zijn er slechts twee mensen geweest die problemen hadden met het oplijsten van hun blog op Planet UGent. Ik zie trouwens niet in waarom iemand daar problemen mee zou kunnen hebben: een blog is per definitie publiek, is het verspreiden van je mening, en Planet UGent brengt die schrijfsels gewoon samen onder de naam van de auteur, niet meer dan dat.

@Tom: wees gerust, ik zie het niet als privilege, iedereen is welkom.

Unknown said...

die tip kwam dan wellicht van een licentiaat in de Oost-Europese Talen en Culturen die ook al eens in een zwembad te vinden is. :-)

En nee ik vind het niet zoooo erg om op planet ugent te staan, maar de blog was bedoeld voor vrienden, vrienden van vrienden en wildvreemden, het mensvolk ertussenin liever niet. Zodus; gelieve mij te verwijderen als dat kan, als dat teveel werk is laat dan maar zo. Een uitgebreider lezerspubliek streelt mijn ego.

Anonymous said...

Serieus, dan doe ik nog zo de moeite om int Engels te antwoorden. En ik dacht dat Nicolas voor planet-ugent zorgde, ik wou u niet aanvallen!

Anonymous said...

@Bruce: yup, je bent er recht op. :-) Hij is wel zo lief voor je geweest om je echte naam niet te geven, terwijl we het normaal wel altijd zo doen.

Ik kan je zeker terug verwijderen als je dat wil, geen probleem, maar het duurt altijd wel even voordat mijn wijzigingen doorgevoerd zijn. Het zit zo dat Nicolas en ik beiden met het idee speelden. Hij had een eigen server waarop die Planet kon draaien (op andere plaatsen was dat nogal moeilijk omdat die bak zelf die artikels moet kunnen downloaden van andere websites, wat meestal niet toegestaan wordt om veiligheidsredenen), heeft dat geïnstalleerd en ik heb mij wat beziggehouden met blogs opzoeken en toevoegen, wat grafische toestanden (ik weet 't, 't is lelijk, is niet mijn specialiteit), een woordje uitleg geven op Urgent.fm, de boel wat beheren,... Het zit zo dat ik het configuratiebestand aanpas waarin de gegevens van de afzonderlijke blogs zitten, en Nicolas dan telkens mijn nieuwe versie van dat bestand invoert. Beide zaken duren soms wel een tijdje, we hebben 't allebei heel druk. Zo heeft Tom ook meteen een antwoord op zijn opmerking :-)

Zodus: ik zal je nu verwijderen, maar 't kan nog even duren. Als 't niet meer nodig is, weet 't gerust te zeggen.

@Tom: geen probleem hoor :-)

Unknown said...

@ tom: er zitten voldoende nederlandsismen in mijn geschrijf om het van brits engels te onderscheiden, ofwel schrijf ik erg goed ofwel ben jij niet erg opmerkzaam

@ peter: dat Pierre zo vriendelijk was mijn naam te verzwijgen verklaart dan meteen waarom ik ze niet in de lijst van bloggers terugvind. Verwijder mij maar wanneer je er tijd voor hebt, een dag meer of minder zal wel niets uitmaken.

Anonymous said...

Ik heb je van mijn configfile gehaald...

Anonymous said...

En de enige studenten aan de UGent zijn ofwel nederlandstalig ofwel vloeiend in het engels? Allee dan. Is het nog geen tijd om een nieuwe potlood te adopteren?

Unknown said...

No offence maat. Mijn comment was slechts een mislukte poging tot bescheidenheid, waarmee ik wou duidelijk maken dat ik zeer gevleid ben dat je niet had gemerkt dat Engels niet mijn eerste taal is.

En ik heb al twee potloden als ik iets nieuws adopteer zal het een gloeilamp/ schaar/ hamster/ varken/lama zijn. Je kunt tot volgende week stemmen op je favoriet.